HET KANTOOR

Gevestigd in een statig pand, centraal gelegen op een stijlvolle locatie in Maastricht, in het hart van de Euregio. De perfecte uitvalsbasis voor de grensoverschrijdende dienstverlening van Advocatenkantoor & Rechtsanwaltskanzlei Hoogveld.

Mr A.A.M. (Anneke) Hoogveld studeerde in Nijmegen en in Münster (Duitsland) en is sinds 1993 als advocaat actief in de Nederlands-Duitse rechtspraktijk.

In 2000 volgde haar beëdiging als Duitse advocaat (Rechtsanwältin) en werd zij lid van de Anwaltskammer Köln.

Anneke Hoogveld is gespecialiseerd in het handelsrecht en het arbeidsrecht en voltooide in 2007 de Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA).

 

Zij is lid van de Deutscher Anwaltsverein (DAV), de Nederlands-Duitse Advocatenvereniging, de Nederlands-Duitse kamer van koophandel en de Nederlands-Duitse Businessclub. Daarnaast is zij lid van de Nederlandse Vereniging voor Arbeidsrechtadvocaten (VAAN).

 

 

In 2016 richtte zij Advocatenkantoor & Rechtsanwaltskanzlei Hoogveld op.

Advocatenkantoor & Rechtsanwaltkanzlei Hoogveld staat zowel particulieren, ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, als grote internationale ondernemingen bij. Tot haar cliënten behoren onder meer bedrijven in Nederland en Duitsland in de automotive branche, staal-en metaal (bewerkings)bedrijven, installatie- en transportbedrijven, machinefabrikanten, chemische industrie, meubelsector, food-sector en de schoonheid- en modebranche.

Anneke Hoogveld beschikt over een uitgebreid netwerk in Nederland en Duitsland en werkt nauw samen met specialisten op andere rechtsgebieden.

 

logo legalmondo hoogveld blauw